Een leven begint, word in de armen genomen van een moeder,
Van een vader. Word in de armen gelegd van broer of zusje.
Het groeit op, maakt vrienden
Word verliefd, blijft gevoelens geven aan de ene persoon
Maakt een gelofte, een gelofte beschreven met zwart op wit
Een gelofte die niets waart is tegenover hun gevoelens voor elkaar.
Misschien een enkele dag onenigheid tussen beiden,
Maar ze kunnen het elkaar vergeven, vergeving lag voor hun,
Wisten ze dat het beter moest zo?
Het leven word ouder, de moeder is er niet meer, dat van de vader is verdwenen
Dat van de zus of broer heeft een levensgezel gevonden, maar is ook ouder geworden.
De geest van het leven is niet ouder, maar het lichaam is moe en legt zich neer in de schouders of op een zacht kussen in bed.
Het is zo moe, of het wil worden geholpen weet het zelf niet
Sommigen willen niet worden gebroken,willen niet opgeven,
Maar uiteindelijk doen ze dat wel.
Leven is leven, en dood
Is dood; maar waar
Ligt de grens?