Een slecht gevoel?
Het weer, buiten, het zit je niet mee,
Het regent, maar
voel het geluid, denk er over,
Sluit je ogen en probeer in gedachten te voelen wat je hoort
Denk aan datgene dat zich buiten aan de planten en bomen geeft.
Als geschenk, als een gift?
Het tikken van de regen tegen het glas van de ramen,
Niet het tikken zoals dat van een oude klok,
Uit vroeger tijden.
Maar het zachte, kalme gevoel dat zich met het meebrengt.
Spelend met het licht van de zon dat soms als uitdagend door de wolken breekt.
Denk aan datgene dat zal ontstaan,
Probeer het te voelen ,proberen het te denken in je gevoelens en gedachten….