De mooiste, dat is zij,
en ze houdt van mij!
Zij zette de eerste stap,
zo geraakten we aan de klap.
Steeds was ik verlegen,
maar mijn gevoelens nam ze aan als een liefdevolle zegen.
We zij nu drie jaar samen,
dat kunnen herinneringen beamen...
Ik ben nog altijd fier op mij tweede stap,
oh, wat is ze knap!