De wind strijkt door mijn gezicht
ik doe mijn ogen dicht
Ik hoor de bomen ruisen in het bos
en de vogels denken: zijn wij weer de klos
Ik kijk naar boven, naar de lucht
hij is zo mooi blauw, ik slaak een zucht
Een zucht van verlichting en blijdschap
de natuur brengt zijn eigen boodschap
De vogels fluiten en zijn niet bang
alles gaat hier zo zijn eigen gang
Dat is zo mooi aan de natuur om je heen
ze gaan gewoon hun gang, naast iedereen
Ik geniet vol op van wat de natuur doet
want wat zij doet is ontzettend goed!