ik verlang naar jou
ik verlang
naar jou
ik verlang
naar die zwoele blik
in je ogen die mij betoveren
ik verlang
naar je zachte, rustgevende stem
die lieve dingen zegt
als ik bij je ben
ik verlang
naar je kloppende hart,
dag en nacht
ik verlang
naar de momenten
die ik samen met jou beleef
waarop ik dan even zweef
ik verlang
naar alles
wat me doet denken
aan jou
alleen maar
omdat ik zielsveel van je hou