ONBEKENDE VLINDERS
Terras voor jou zo onbekend
De zon samen met jouw lach
Niet aan elkaars ogen gewend
Tijdens die speciale dag
Zaten vlinders in hun pop
Waren wij twee onbekenden
Op mijn liefde zat een stop
Jouw ogen lieten vlinders ontpoppen
Jouw lach maakte me blij
Gevoelens waren niet te stoppen
Jij en ik werden WIJ
Toen de vleugels gedroogd waren in de zon
Wist ik het zeker
Dat ik mijn gevoel niet verzon
Het is zo vreemd, zo raar
Zo snel is het gegaan
Onbekend, ik staar
In gedachten naar de maan
Als ik je 's nachts mis
Krijg het "dubbel" niet uit mij
Ik ben verdrietig
Maar ook heel blij
Als ik in bed lig
Met jou in mijn gedachten