Donderdag,Wonderdag
Wondermooie Donderdag
de dag van de Wonderlach
de dag toen alles begon
waarop je Donder zeggen kon.
Donderdag, Zonderdag
Zondelinge Donderdag
de dag toen alles stopte
omdat ik pijn verkropte.
Donderdag, wat een dag
met of zonder Wonderlach
de dag dat gebeuren zal
wat ik me nooit betreuren zal
Donderdag, Godverdonderdag!