Een pijnlijke weg
Je leven aan een zijden draad
Wordt elke stap bekritiseerd
Is alles wat je zo goed doet
Toch verkeerd
Alleen met de nek
Kijkt men je aan
Is jouw weg nog steeds
Te lang om te gaan
Onbenul bij iedereen
Maar wat je nodig hebt
Toont slechts een enkeling:
Begrip, eerbied en respect
En uiteindelijk
Een tranenzee aan verdriet
Want de daadwerkelijke strijd
Won hij niet
***