ik vraag geen medelijden,
ik vraag geen bezorgdheid.
ik wil niemand vermijden,
ik wil ook niemand kwijt.
ik vraag geen aandacht,
ik vraag geen voorrang.
ik wil niet dat iemand wacht,
ik wil geen dwang.
IK BEN GETERRORISEERD.
IK BEN GETRAUMATISEERD.
het is zomaar geen verhaal,
dat ik schrijf of vertel.
het is de klare taal,
het was een hel.
en ik ben mischien wel bezeten,
maar dit kan ik zomaar niet vergeten.
neen,ik vraag alleen maar begrip,
om de dagen dat ik weer eens flip.
en mezelf weer niet kan zijn,
door al het aangedane pijn.
§linda§