DOMME-Spijt
Ik heb zo'n spijt dat ik je dit alles aandeed
Ik had je nooit mogen laten vallen voor iemand
het leek precies gewoon omdat ik afwisseling nodig had
dat ik het beu was om telkensweer dezelfde persoon de zoenen.
Ik heb spijt dat ik daarom je bedrogen heb en domme dinge heb gedaan waar ik later (nu dus) enorm veel spijt van heb.
Waarom ik je dit aandoe is gewoon de rede dat ik niet beter wist ik hoefde maar even na te denken wat ik allemaal aan het doen was maar ik, ik die domme ik ,ik deed dat niet.En nu , nu heb ik spijt mijn eige domme schuld maar nu heb ik nagedacht en valt er nog iets goed te maken? kunne we het goed praten ?
Ik ben je misschien wel kwijt, maar ik zal je het nooit kwalijk nemen want het is mijn domme schuld.
domme domme ik