MIJN TRANEN VALLEN OP HET TAPIJT
IK KRIJG MAAR GEEN ANTWOORD OP AL MIJN VRAGEN
IK STAAR VOOR ME UIT EN DENK TERUG AAN DIE TIJD
DIE TIJD TOEN WIJ ELKAAR VOOR HET EERST ZAGEN
DIT IS ALWEER ZO’N 10 JAAR TERUG
EN ACH….
WAT GAAT DIE TIJD TOCH VLUG
HET DUURDE EEN PAAR JAAR VOORDAT JIJ TEGEN ME ZEI
DAT JE ZIELSVEEL VAN ME HIELD
MAAR HOU JIJ OOK VAN MIJ
DE LIEFDE DIE WIJ VOOR ELKAAR VOELDE
WAS MET GEEN PEN TE BESCHRIJVEN
WE HADDEN SPETTERENDE NACHTEN
EN WE BELOOFDE WE ZOUDEN ALTIJD SAMEN BLIJVEN
DIT MOCHT MAAR 11 MAANDEN DUREN
TOEN LIET JE MIJ ALLEEN
JE LIEP WEG VOOR DE PROBLEMEN
EN GING MET EEN ANDER HEEN
NA 9 MAANDEN
IK HAD JE AL DIE TIJD NIET GEZIEN OF GEHOORD
STOND JE PLOTSELING WEER VOOR MIJN DEUR
EN ONZE LIEFDE GING WEER VOORT
HET GING DAN WEL MET UP’S EN DOWN’S
ZOALS BIJ IEDER STEL
MAAR ONZE LIEFDE WAS ZO STERK
DIE REDDE ONS DAN WEL
MAAR TOEN OP EEN DAG TOEN WAS JIJ AAN DE BEURT
IK WERD VERLIEFD OP EEN ANDERE VROUW
LIET JOU WEKEN IN ONZEKERHEID
MAAR SCHAT IK KOOS VOOR JOU
HET WAS NU OVERDUIDELIJK
WE HOORDE BIJ ELKAAR
WE WAREN VOOR ELKAAR GEMAAKT
EN KREGEN ALLES VOOR ELKAAR
WE MAKEN PLANNEN OM TE TROUWEN
EN KOPEN EEN GROTER HUIS
VOLLEDIG NIEUW GEMEUBILEERD
DIT IS ONS NIEUWE THUIS
18 AUGUSTUS WE GINGEN TROUWEN
WE HEBBEN KINDEREN IN HET VERSCHIET
4 MAANDEN LATER WIL JE SCHEIDEN
DUS ZO VER KOMT HET DUS NIET
DIE GROTE VLAKTE VAN EENZAAMHEID
WAAR IK DOOR JOU BEN HEEN VERKOZEN
DAAR LOOP IK NU VERBAASD DOORHEEN
EN VRAAG ME AF WAAROM WIJ VOOR ELKAAR KOZEN