Ik hou van je...
Ik druk me hoofd tegen de ruit...
En zucht het is al maanden uit...
De lucht is grauw..
Hoe is het mogelijk dat ik nog van je hou...
Nu denk ik elke avond aan jou...
Maar denk jij ook aan mij...?
Mijn hart slaat over als ik je zie...
Maar jij...jij loopt voorbij...
Ik zal onze tijd nooit vergeten...
Die maar maanden...samen met jou...
Ik hou van jou,,,Altijd van jou...