Mijmerend voor je uit zitten staren
terugdenkend aan vroegere jaren
die niet zo gelukkig zijn geweest
zolang wij kinderen waren,
Je voorbije leven even overdenken
elk detail een beetje aandacht schenken
niet treurend om wat is geweest
hetgeen had kunnen zijn
dat mis je nog het meest,
Je fantasie doen ontluiken
en je ideeën gebruiken
stoppen met dromen
en tot jezelf komen,
Blij zijn dat je gezond bent
dankbaar voor de vrienden die je kent
ontwaken uit je gepeins
blij zijn met een lach
al is het soms een grijns,