Je bent zo eerlijk en zo heerlijk
je brengt mijn hart en hoofd op hol
maar dit gaat fout zo, ik moet het stoppen
want dit houdt ik niet lang vol
de rake klappen doen zo'n pijn schat
als je mij vertelt waarvan
je hebt genoten en gekronkeld
tijdens het vrijen met je man
Ik gun je alles mijn lievelinge
al het geluk en het genot
maar ik wil het niet weten, ik wil de hoofdrol
'k ben jaloers en dat maakt me kapot
Zo diep zit je, mijn mooie parel
ingesloten in mijn hart
maar 'k moet me beschermen, dit is geen leven
Vaarwel mijn liefste, vaarwel mijn schat