Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
school liefie
ik liep over het schoolplein
ik zag dat je naar me keek
ik zag daardoor verschrikkelijk bleek
jij kijkt maat mij
jij zegt over email dat je van me houd
jij bent gek op mij
ik weet niet wat ik er mee moet
ik wil wel
ik kan alleen niet
jij wil met mij een wandeling maken
jij zegt een wandeling langs het strand
jij hoopt een toekomst met mij
ik kan je niets beloven
ik zeg het dringt niet tot me door
ik denk help wat moet ik nou
jij zegt lieverd neem alle tijd
jij hebt alle tijd voor mij
jij wil mij zien vrolijk en blij
Reacties op dit gedicht
inge vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
inge
Gecontroleerd door:
shelby
Gepubliceerd op:
26 december 2000
Thema's:
[Verliefd]