Soms ben je aggresief
maar soms ook heel lief
je sust me in slaap
je bent er als ik je het meest nodig heb
je bent niet te vatten
niet te snappen
niet te grijpen en te begrijpen
soms spot je, soms huil je
soms klop je, soms schuil je
soms blijf je heel lang in mijn hoofd zitten
soms blijf je en blijf je klitten
en soms wil ik je gewoon het liefst kwijt
soms heb ik spijt
dat ik dat deed
maar altijd weer, ben je er
overal en nergens
'k kan je niet omhelzen
maar je lange sleep van klanken
overstijgen me en dan
hop, ben je weer verdwenen
muziek, jij en ik
zullen altijd samen wenen