Jij,
Jij, die zomaar in mijn leven kwam.
zomaar even mijn aandacht nam
ongevraagd nam je me prive,
ik kon niet zeggen "nee",
Jij,waar ik alles tegen zei,
o, wat maakte je me ontzettend blij
Jij, bent het lichtpuntje in mijn leven,
je hebt me zoveel gegeven,
Jij, die ik alleen ken via chat,
ging zelfs nog nooit met je naar bed
Maar ik weet dat we ooit samen zullen zijn
al is het nu nog maar online.
Jij,en ik, wij horen bijelkaar,
het zijn nu woorden die ik spaar,
om te zeggen dat jij een moordvent bent
ik raak steeds meer aan jou gewend
Jij, blijf nog lang in mijn leven,
dan zal ik je ooit mijn huisnummertje geven