Hoor eens die vogels.
Ze fluiten, dansen, springen.
Ze zijn blij dat de morgen is aangebroken.
De wind strijkt door je haar.
Je bekijkt het leven nu heel anders.
Vredig, zo is het in de natuur.
In je gedachten ben je een vlinder die zoekt naar vrijheid.
Wees gerust in de natuur vind je die vrijheid.