Mooie zomerdag
Staan we met een glimlach.
Mooie sterrenhemel
Samen op het Balkon,
Starend naar beneden.
En dan naar de sterren.
Naar de maan die net tevoorschijn komt,
Over het dak gevlogen.
De mooie witte bol
Met de blauwe lichtkrans
Dansen wij samen onze dans
Op het balkon