De dagen van de laatste weken
of zijn ’t de weken van de maanden.
Ik mis iets in mijn leven,
ik mis het leven in mijn zin.
Kan ik die zinnen nog eens lezen,
die geschreven staan in mij.
Zijn er woorden uit de letters,
zijn er woorden voor de zin,
brengt een hoopje goede woorden
mij terug naar een begin.