vraag me niet je te vergeten
lieve schat, dat kan ik niet
ik kan nauwelijks meer eten
loop gebogen van verdriet
omdat jij niet meer kon leven
met een stukje van mijn hart
ik kan je niet alles geven
slechts één kamertje apart
enkel jij bracht iets naar boven
'n gevoel dat men je zelden geeft
lieverd, ik wil je beloven
dat je in m'n gedachten verder leeft