Waarom is liefde soms zo gemeen?
Ik kap ermee,doe het niet meer
M'n gevoelens zweven heen en weer
toen jij gister verdween
Ineens zo alleen
terug gekropen achter m'n muur
zoals jij is er geen
het weer speelt op m'n gevoelens in,net zo guur
Ik hou van je!!
ik haat je!!
ik weet niet wat ik wil
je was m'n maatje!!
waarom kreeg je het te druk?
was ik niet belangrijk genoeg?
fuck!!
Fijn dat je ook zo eerlijk was,
al die keren dat ik het vroeg.
nog nooit ben ik zo ziek geweest
ziek van verdriet
ik kan niet meer van iemand houden
ik wil niemand meer vertrouwen
omdat jij me verliet.
zo jong als ik ben ,ik kap er mee
liefde doet mij teveel pijn
ik trek me wel terug achter m'n muur
en vertrouw niet meer op een vuur.