er bestaan kleine grote mensen
in een kleine grote mensen land
ze hebben allemaal hun eigen kleine grote mensen wensen
en gaan iedere nacht feesten op het kleine grote mensen strand
het land van de kleine grote mensen is een heel speciaal land
niemand maakt er ooit ruzie
er is ook nooit oorlog
want van oorlog hebben ze geen verstand
jammer genoeg bestaan er geen kleine grote mensen
nou ja misschien een paar op schaal
die noemen we dan dwergen maar dat zijn geen kleine grote mensen
dat is weer een ander verhaal