denk niet aan het verleden
maar denk
aan wat komen zal
je mag even achteruit kijken
maar niet te lang
blijf hopen dat je een leuke toekomst tegenmoet gaat
met veel liefde en vreugde
van vrienden
blijf hopen
zodat je dromen uitkomen
dat je gelukkig mag leven
blijf hopen
ookal zit je even in de put
blijf hopen...