Waarom kan ik je niet vergeten, sinds die eerste ontmoeting in de trein?
Je speelt elke moment door mijn gedachten heen...
Je maakt mij nu zo vrolijk, terwijl ik eigenlijk triest moest zijn...
Mijn gedacht van jongens is zo veranderd, sinds die ene blik die jij me gaf...
Als liefde op het eerste gezicht zou bestaan, dan denk ik, dat dit het is...