Seconden lang wil ik je kussen
Minuten wil ik in je ogen kijken
Uren lang wil ik onze liefde sussen
Dagen wil ik alles voor onze liefde laten wijken
Weken lang wil ik met je delen en niet jaloers moeten zijn op andere meisjes die met je wouden
Maanden wil ik naar je luisteren en aan je lippen kleven
Jaren lang wil ik van je houden
Eeuwen zal ik in zo een fantasiewereld MOETEN leven
Misschien komt er ooit wel eens een dag,
Dat je er ook zo over denkt
Misschien als je van haar weg bent
Misschien
Misschien...