in het begin ging het goed
toen hadden we nog moed
maar er is zoveel gebeurt
ik heb zoveel getreurd
ik heb zoveel pijn
omdat ik niet bij jou kan zijn
ik weet daar is een reden voor
ik zit te denken
ik kan je niet altijd
aandacht schenken
het ligt niet alleen bij mij
het lag aan ons allebei
ik weet je los laten doet pijn
want ik wou altijd
bij je zijn
ik hou van je