Soms is het zo moeilijk,
Soms is het zo zwaar,
Ik kan het soms niet rijmen,
Ik word het niet gewaar.
Zo'n uitzichtloze dag,
Geeft zo weinig steun,
Zeker zonder jou,
Jij bent waar ik op leun.
Jij geeft mij vertrouwen,
Bij jou voel ik me fijn,
Met jou voel ik liefde,
Zonder jou venijn.
Door jou kan ik mijn dagen,
Hoe moeilijk en hoe zwaar,
Weer op mijn schouders dragen,
Jij hebt de liefde voor me klaar.
-xxxx-