opgepompte Adrenaline door muziek
opgepompte adrenaline door muziek
de adrenaline stijgt tot grote hoogte
de fantasie slaat op hol
niets houdt me tegen
een woeste kreet komt uit me
de muziek doet mijn gevoelens versterken
iets moet ik doen mijn gevoelens te uiten
laat het gedichten schrijven beginnen
oh muziek ik ga uit mijn bol door jou
oh muziek ik ga uit mijn bol door jou
ik ben een en al adrenaline
het gaat door mijn hoofd heen
getergd door het lot, fantaseer ik dat ik ze zal krijgen op een
manier zo erg dat het jouw fantasie te boven gaat
de gek komt uit me, ik krijs de hele boel bij elkaar
ik wil dat de anderen meevoelen tot mijn adrenaline “boost”
toen ik me anders voelde was het een soort harddrug
ik kon er niet meer zonder
ik wou moorden in mijn hoofd
of andere gekke dingen doen, die te erg voor woorden was (in mijn hoofd)
oh muziek ik ga uit mijn bol door jou
oh muziek ik ga uit mijn bol door jou
ik ben een en al adrenaline
het gaat door al mijn zenuwen heen
een keer om halfelf als iedereen slaapt
zet ik de muziek keihard aan
en krijs ik zo hard ik kan
Goed hé?!!!!