Later wil ik ...
Later wil ik verliefd worden,
zei ik toen ik men zussen met hun
vriendje door de kamer zag lopen.
Later wil ik groot worden,
dat zei ik enkele jaren geleden.
Later wil ik mama worden ,
zei ik vorig jaar.
Later wil ik rijk worden,
zei ik enkele maanden geleden.
Later wil ik gelukkig zijn,
dat zei ik gisteren wanneer ik
mij zo droevig voelde.
Later wil ik actrisse worden ,
maar dan heb ik nog meer vragen
dan bij welke vraag dan ook
Hoe wordt ik dat ?