spetter de spat,
wat een kliederboel,
vandaag,
is het een beestenboel,
De aap verft ijverig bomen blauw,
de giraffe leeft zich uit,
de olifant kijkt niet zo nauw,
en gebruikt zijn sluft gewoon als spuit,
Als het picasso dit had gezien,
had hij er een oor afgebeten misschien,
want het donker bos, groen en grauw,
is veranderd in kleurrijk, groen/geel/paars/blauw.