Voel de wind gaan door je haren
Je snuift de geur op van de zee
Je sluit je ogen, maar blijft wel staren
In jouw gedachten reis ik mee
Het zand glijdt door je zachte handen
alsof je mij heel zachtjes streelt
Je voelt de zon heel sterk branden
Mijn warme liefde die met jou speelt
Ik hou het allemaal in de gaten
zo'n tweehonderd kilometer van jou vandaan
Het zijn mijn golven die tegen jou praten
Ze spoelen één voor één in Bredene aan
Ik ben er bijna, nog slechts een meter
nog even wachten, dan is het vloed
mijn tranen rollen tot aan je veter
ik raak je aan, nu zie ik je goed
Ik zie jouw twijfel en mijn wanhoop
weerkaatsen in de tranen van de groengrijze zee
en als ik alleen weer richting zee loop
neem ik je in mijn droom voor altijd mee
Liefste, ik kan het niet verkroppen
niet nog meer parels van de zee
Ik voel je hart nu steeds sneller kloppen
Lieverd zeg me alles, maar zeg alsjeblieft geen nee
Kijk ze verderop spelen, jouw lieve kinderen
terwijl onze tranen verdampen in het goudgekleurde zand
zullen zij zich later ooit herinneren
wat mama die dag toen zo sterk voelde, ....toen met haar kinderen aan het strand