Nog zo veel
te zeggen,
alles wat ik jou
nog wou vertellen,
al die gedachten
in mijn hoofd,
ze zweven nu rond
in de leegte
die ik nu
vanbinnen voel.
Ik neem nu afscheid
van jou.
Jij neemt nu afscheid
van jouw leven
hier bij ons.
Maar ik neem geen afscheid
van de herinnering
aan jou,
want ik zal nooit vergeten
hoe belangrijk jij
voor mij
bent geweest.
who wat een gedicht een anders als die andere twee maar hier wordt ik stil van waarom ik ben 3 jaar geleden mijn gabber verloren kijk maar op 29-7-02 onder wim