Door de zinderende warmte op deze zomeravond
is mijn fontein met gedichtenwoorden
drooggelegd.
Geen druppel inspiratie nog aanwezig
om dit gedicht te laten schitteren
onder een hemel vol met sterren.
De weerspiegeling van mijn gedachten
in een wondermooi gedicht
zal dus nog even moeten wachten.