Ergens diep in ons,
bewandelen we dezelfde weg,
plukken we detzelfde vruchten
en eten we hetzelfde fruit.
Weisheid krijg je als je je bewust
wordt van je eigen gebreken.
Het gevoel is de stem van je ziel
en je lichaam het instrument.
De evolutie van de ziel is
de zin van het leven.
Het doel van de evolutie is om
uiteindelijk uit te monden in het
eeuwige licht of liefde.