Kijk eens hier,
en kijk eens daar,...
Wat denk je dat je ziet?
Je kan zeggen,dat is een boom,
NEE,je kan ook zeggen
dat is een geest van iets,
iets dat je niet ziet op Aarde,
maar in je geest.
Maar dan zeg je opeens tegen jezelf:
"Waar is mijn Geest?"
Je geest zul je vinden in het diepste
van je gevoelens,in het het diepste
van je Innerlijke...
Zo heb ik mijn boom toch gevonden
....