bitch,slet,hoer,
dat is wat je d8 van me,vuilen boer
deze namen kreeg ik te zien op m'n scherm,
van iemand die ik ineens zelf niet ken.
denkt dat hij t'al is,
ik bekijk hem als vuile kattepis.
wat er daar bij jou in je linkerborst zit is een lege holte,
gevult met haat,woede en tranen
en woorden op lange lege banen
trek me van jou niks meer aan,
en zie je ABSOLUUT niet staan!
op m'n scherm zag die woorden,ik laat nog een laatste traan,
een traan van geluk,
m'n dag kon niet meer stuk.
eidelijk kreeg ik de moed je uit m'n hart te krijgen.
nooit nog verdriet om jou,
kzou niet weten wrm ik nog huilen zou.