Waarom,Waarom!Waarom moest
dit nu toch gebeuren.
Nu,op het hoogste punt van deze band,
Ik vraag me af,waarom deed je dit,
Ik vroeg me af,hoe dit begonnen was...
Nu zit ik hier,heel alleen met m'n ziel,op deze
stoel,
ik denk aan jou.
Ik heb je nog zoveel te vertellen,
zo veel vragen te stellen?
Hoe kan dit gebeuren,en...
Waarom,Waarom!