gevaar
bang
ik word gevolgd...
gevolgd door valsde waarheden...
ik word beschuldigd
door ontrouw
ze zijn vals,
ja dat zijn,vals...
Ik dacht dat ze me vertrouwden.
En toen opeens,zomaar...
ik ben moe,
maar ik moet,
Ik moet blijven rennen,
maar,o,ik ben zo moe...
O nee,gepakt
ze hebben me?
ik ben té moe,ik werk niet tegen...
Ze binden me,
geven me slaag...
Ze gaan weg,
Ik ben uitgeput.
ik val in slaap
De volgende dag,
Ze zien me,ze kijken,
ze horen...
Daarna,ze gaan weg,
Ik ben niets meer,
Ik ben...verloren
Ik ben...
dood.