Liefde is...
Liefde is elkaars diepste geheimen vertellen.
Liefde is elkaar leuke troetelnaampjes geven.
Liefde is elkaar zoenen tot je er genoeg van krijgt.
Liefde is om elkaar geven.
Liefde gaat tot het uiterste.
Liefde is met elkaar praten.
Liefde is elkaar liefhebben zoals die persoon werkelijk is.
Liefde is genieten van elkaar,elk moment als je samen bent.
Liefde is aan elkaar je problemen kunnen vertellen.
Liefde is het gevoel van iets voor elkaar voelen.
Liefde valt in veel woorde te verklaren.
Liefde zijn woord tege het haare.
Liefde het prachtigste moment en gevoel.
Liefde een fantasieboel.
Liefde elkaar geven wat men nodig heeft.
Liefde elkaar helpen in nood.
Liefde een gevoel voor jou en ik
EN
*** Liefde is eindeloos ***