IK wou dat ik zeker wist,
dat je er nu bent... in de hemel,
een plaats van liefde, vreugde en geluk.
IK wou dat ik zeker wist,
dat je ook nu in goede handen bent.
Dat alles kom ik pas te weten wanneer mijn tijd daar is.
Wanneer dat is,
ik weet het niet.
EN tot dan, zal ik niet zeker weten of je er bent,
en zal ik geen enkele nacht zeker slapen,
omdat ik niet zeker ben of je er bent.
Ik smeek Hem,
dit lieve paard heeft de dood helemaal niet verdiend,
dus neem hem tot bij U,
zodat deze lieverd van zijn angsten kan bekomen,
en op mij kan wachten,
totdat ik zeker ben dat hij er is,
en we samen in vrede kunne rusten...