dit eerste stuk is voor bekenden
heb 't geprobeerd
weet niet meer wat te zeggen
valt niets anders te doen
dan me bij de uitslag neer te leggen
't schijnt niet mogelijk te zijn
om in liefde en waarheid tot mij te komen
ik hou op met te blijven hopen
ik hou op met te blijven dromen
ik weet ik ben soms lastig
met een koele blik soms, alsof 't vriest
maar van binnen een en al warmte
had slechts een wens, dat je voor me KIEST
mogelijkheden, heb ik gecreerd
de lijnen gaan nu dicht
ben 't sollen met mijn emotie's zat
't is ook mijn laatste freaks-gedicht
dit is voor de freaks
wil allen nu bedanken
voor jullie warme reacties
't waren leuke en lieve momenten
al waren het slechts seconden, fracties
'n speciale groet
aan..charly..darkmind
en ook free
en de lieve reacties
altijd weer
die kwamen van raar-mie
't zal wel even wennen worden
voelen als verlies
maar dit is wat ik nu echt nodig heb
da's waar ik nu voor KIES
So ladybird stops singing now
but she will always care
I carry you all within my heart
goodbye
this bird is...off the air