Op 3 december 1999 wisten wij
Wij krijgen er een kindje bij
Wat je zou worden wisten wij niet
Maar dat deed ons geen verdriet
Nog negen lange maanden en dan zouden wij je zien
En na het wachten werden het er uiteindelijk tien!!
Op 30 juli 2000 ineens was je daar
Na 5 uurtjes puffen, dat was wel raar
Lieve Damien, een zoon van bijna zeven pond
Met oogjes zo blauw en haartjes zo blond
Pappa en Mamma houden heel veel van jou
Dit is het einde, ik stop nou gauw