Ik heb je gezien vandaag,Jij mij ook,..wel 2 keer.
Ook al zijn we dan al 2 maanden uitelkaar,zwak voor jou zal ik altijd blijven..
Toen ik je vandaag de eerste keer zag...schoot er een mes door mijn hart...
Ik wist niet meer wat ik deed...maar had mezelf nog net onder controle..De 2de keer dat ik je zag vandaag..
Explodeerde me ziel, van woede,angst , en verdriet.
Je keek me aan en mijn gezicht werd lijkbleek van de scherven van me hart die jij mij nog steeds kan laten voelen.
Ik trilde en wist niet meer wat ik deed,en had mezelf deze keer niet meer onder controle.
Ik voelde dat de tranen elk moment uit me ogen konden stromen...deze keer was er geen ontkomen...
Je raakt me hart,en verward hem elke keer opnieuw...
Mitch let me go.....