Veilig skaten
Ergens , ergens willen we veilig skaten.
Dus hebben wij met zen allen dingen uit
liggen meten.
Een Pititie met ons allemaal ,
voor het stadhuis dingen doen wat
een kabaal.
We komen op voor ons rechten dat
is toch normaal.
En een indoor skatepark dat is
ideaal voor ons allemaal.
We willen er zelf iets voor
doen maar we willen dan wel die kans .
Overal zijn we niet meer veilig ,
ze vallen ons altijd lastig , dus
we hopen op een beetje, een beetje
meer veiligheid.
*SKATING IS NOT A SPORT,*
*ITS A FUCKING LIFESTYLE*
°Voor een veilige skateplaats in mechelen°
°wie helpt ons?????????°