Diep in het moeras
van de stille wilgen...
ligt er een donkere plas
met een sprankeltje licht...
dat licht is de schaduw
van het vuur,
dat hier mijn nabijheid zijn
warme gloed afgeeft?
diep in het donkere moeras...
met de stille wilgen,
is een sprankeltje licht
dat de schaduw is van vuur.