Vandaag weer, was je daar zomaar in eens uit het niets,liep je daar angstig,maar toch stoer.
Ik liep daar doodsbang,woedend,zenuwachtig, en verdrietig.
Ik wil je niet meer voelen....
Ik wil niet meer om jou huilen,laat me gaan...laat me nou gelukkig zijn.
Dit kun je me niet aandoen....dit kun je niet maken.
Ik wil niet iedere keer hulpeloos en zwak zijn als ik jou zie.
Ik wil niet meer bang zijn voor jou blik.
Laat me nou gaan....
Kijk niet meer naar me.
dat maakt me nerveus,
het maakt me klein,EN DAT BEN IK NIET!...dat ben ik alleen voor jou...
Ik 'haat'Jou macht,macht over mij..,over mijn geluk,over mijn emoties..,en over mijn woede..
Ik wil het niet meer 'STOP'met mij te laten lijden,stop voor mij,..alsjeblieft? Ik hou niet meer van jou(houd ik mezelf voor)
Er is sinds een tijdje een ander in mij hart gekomen,laat me gelukkig zijn met hem!
LAAT ME GAAN!
mitch please???