Je bent bang en onzeker
je weet het gewoon niet.
Je voelt iets van binnen
je weet dat je geniet.
Je bent bang voor je vrijheid
je denkt te moeten kiezen.
Je voelt het ontglippen
wat heb je te verliezen.
Je hebt een verleden,
maar weet je leeft in het heden.
Je eenzame bestaan
ver met je ziel bij iedereen vandaan.
Je bent gesloten en stil
is dat echt wat je wil?
Wil je de rest van je leven
dan echt alleen aan jezelf geven.
Je hoeft van mij niet te kiezen
je hoeft je vrijheid niet te verliezen.
Ik wil gewoon plezier hebben met elkaar
dat meen ik echt waar!!!!!!!!!