We zetten die oude plaat op,
welke grijs werd gedraaid,
door vele dj's op feesten.
Sluiten onze ogen.
De klank weerklinkt in onze oren,
de krassen geven ons het nostalgie
om terug te reizen,
naar onze eerste ontmoeting.
En het beeld verschijnt
voor onze ogen,
van die avond,
wanneer onze liefde ontstond.
Nu na al die tijd later,
na onze zware groeipijnen
kijken we in elkaars ogen,
met fluisterende stem zeggend:
"Je gaf me iets waar ik heel lang naar zocht.
Je hart vol van liefde, dat ik zal bewaren,
als de zeldzaamste diamant van de hele wereld."
Want jij bent mijn bloem,
je lieve dochter het zonnetje
en ik jouw water om samen te leven
op de grond van ons paradijs.