Een vriend is iemand die je graag mag.
Een vriend is iemand met een lieve lach.
Een vriend is iemand die alles aan je ziet.
Een vriend is iemand die je nooi verliet.
Een vriend is iemand door dik en dun...voor ALTIJD.
Een vriend is iemand die je niets verwijt.
Een vriend staat altijd voor je klaar.
Een vriend geeft als je dat net nodig hebt een lief gebaar.
Een vriend vergeeft grote fouten 1 keer.
Een vriend doet nog veel meer...
Als je zo'n vriend hebt laat hem dan nooit gaan,
want dan heb je de grootste fout van je leven begaan...
M